Waarom zou je originele Volkswagen velgen kopen?

Volkswagen is een automerk om rekening mee te houden, het heeft met de Kever en de Golf twee modellen in de top 5 van de meest verkochte auto’s ter wereld. Sterker nog de Golf is de beste verkochte auto ter wereld. Het bedrijf was een initiatief van Ferdinand Porsche en Josef Ganz. In eerste instantie was het bedrijf er vooral om een kleine, compacte auto te ontwikkelen nadat dit Porsche niet gelukt was.

Hoofdkwartier in Wolfsburg; ook producent vrachtwagens en bussen

Volkswagen werd opgericht in 1937 en het hoofdkwartier vind je in Wolfsburg. Behalve auto’s is Volkswagen ook producent van auto’s, vrachtwagens en bussen. Bekende modellen van de Volkswagen behalve de Kever en de Golf zijn de Passat, Polo, Scirocco, Jetta, Bora, Vento, Sharan, Lupo en de Tiguan. Het zijn allemaal zeer betrouwbare auto’s, met een geheel eigen uitstraling. Die uitstraling heb je alleen als je gebruik maakt van de originele Volkswagen velgen. Die zijn op hun taak berekend en geven de auto’s van Volkswagen net even dat kleine beetje extra’s. Ze geven veel van de auto’s bovendien een meer sportief karakter, ook de reden dat jongeren zo dol zijn op bijvoorbeeld de Golf.

Uitvoerig getest

Volkswagen velgen zijn uitvoerig getest en gemaakt van de beste materialen. Daardoor kennen ze een lange levensduur en zijn ze bestand tegen een drempel of put. Dat is met namaak velgen wel anders. Die zijn niet getest en zijn veel eerder stuk. Met de echte Volkswagen velgen rijd je bovendien een stuk veiliger. Omdat met originele Volkswagen velgen de aansluiting perfect is, remt de auto op optimaal vermogen. De aansluiting zorgt er bovendien voor dat het wiel niet steeds de wielkas raakt.

Je rijdt veiliger

Je rijdt veiliger met de echte Volkswagen velgen, zoveel is zeker. Deze velgen gaan lang mee, dit is tegenstelling tot de replica’s. Echte Volkswagen velgen zijn de investering dan zeker ook waard. Bovendien doe je de auto tekort als je niet voor de originele Volkswagen velgen kiest. Dit gaat nadrukkelijk ten koste van de uitstraling. En die uitstraling is juist een van de sterke punten van dit bekende Duitse automerk.