Verkoop vandaag nog je auto in Amsterdam

hoeveel-is-uw-auto-waardOp het moment dat je een oude auto wilt verkopen, maar ook snel geld nodig hebt, zijn autoverkoopsites niet altijd even handig. Dan bezoek je online een autohandelaar. In Amsterdam bijvoorbeeld is het heel normaal om in dat geval de website van autosloperij Allway te bezoeken. Het team van Allway is namelijk binnen mum van tijd op locatie om de verkoop af te sluiten en de auto op te halen, en dat overal in Amsterdam en omtrek.

Allway Amsterdam: Als het snel moet.

Een veilige autoverkoop, dat willen we toch allemaal, ongeacht hoe oud de auto is? Bel je, of bezoek je Allway online, dan kun je binnen een dag de verkoop gesloten hebben en binnen diezelfde dag je geld ontvangen voor je auto.

Hoe werkt zo’n autoverkoop eigenlijk?

Je geeft de volledige informatie van je auto telefonisch of per mail door aan Allway. Hierbij geef je aan in welke staat de auto verkeert, wat het bouwjaar is, welke kilometerstand er op de teller staat en of er mankementen aan de auto zijn. Zijn er mankementen, dan is dit totaal geen probleem, want inderdaad leveren sloopauto’s gewoon geld op. Een medewerker van Allway geeft aan de hand van de opgegeven informatie een prijs door voor je auto. Wanneer dit een prijs naar je zin is, kan de afspraak vrijwel direct gemaakt worden en staat de chauffeur in de middag of tegen de avond bij je voor de deur (of bij de garage, of iedere andere locatie in Amsterdam). De chauffeur handelt de formele verkoop met je af, hij overhandigt het vrijwaringsbewijs en het contante geld, waarop vervolgens de auto wordt afgevoerd. Zo heb je zelf verder geen omkijken meer naar de auto en is de verkoop rond.

Allway: Overal thuis in Amsterdam!

In iedere deelgemeente van Amsterdam komen wij, en dat al ruim 20 jaar! We komen zowel ’s avonds, s’middags als tegen de avond en in de weekenden. Natuurlijk komen wij ook gewoon in de binnenstad van Amsterdam – dit vormt geen enkel obstakel. Maar ook buiten Amsterdam zijn wij actief, zoals in de plaatsen: Hoofddorp | Amstelveen | Zaandamsloopauto-verkopen