Drie redenen waarom bedrijfswageninrichting effect heeft

logoWeleens last van rondslingerend gereedschap? Liggen schroefjes ook weleens bij de spijkers? En kunt u nou nooit die rol duct tape vinden? Met een perfect ingerichte bedrijfswagen is dat allemaal verleden tijd! U kunt natuurlijk zelf schappen maken, maar wanneer u specifieke eisen heeft, is maatwerk de oplossing. Bedrijfswageninrichting is zoveel meer dan slechts een opbergoplossing voor uw materiaal en gereedschap. Het maakt werken sneller, veiliger, prettiger en vele malen efficiënter. Maatwerk is de oplossing, omdat een bedrijfswagen per gebruiker anders is. In dit artikel geven we drie redenen waarom maatwerk de uitkomst voor elke bedrijfswagen is!

1. Voorkom schuiven en beschadigen

Wanneer u voor maatwerk gaat, is het belangrijk om uzelf enkele zaken af te vragen: heeft u een eigen bedrijf, rijdt u vaak met iemand samen, laadt u vaak grote voorwerpen of zijn de goederen die u vervoert vooral zwaar? Dit zijn allemaal belangrijke factoren voor het inrichten van uw bedrijfswagen. Wanneer u veel goederen vervoert, bestaat er een kans dat dingen gaan schuiven in de wagen. Hierdoor kan uw vracht of uw voertuig beschadigen. Dit heeft direct een negatieve invloed op de waarde van uw bedrijfswagen of service. Met een inrichting, afgestemd op uw vracht, kunt u schuiven en beschadiging voorkomen. Maatwerk is fijn, omdat de afmetingen en indeling per merk bedrijfswagen verschillen.

2. Effectiever laadvermogenINRICHTING

Een perfect ingerichte bedrijfswagen zorgt voor een efficiëntere werkwijze. Met een opgeruimde bedrijfswagen kunt u namelijk meer en effectiever laden. Maatwerk verhoogt het effectief laadvermogen, zonder dat dit afbreuk doet aan de rijprestaties en het rijcomfort van uw bedrijfswagen. Wanneer spullen goed zijn opgeborgen scheelt dit uiteindelijk ook zoek en tilwerk, wat uiteindelijk beter is voor uw rug. Daarnaast is een gestabiliseerd voertuig gunstig voor het brandstofverbruik.

3. Een nette bedrijfspresentatie

Bovenstaande redenen maken het aantrekkelijk om uw bedrijfswagen op een effectieve wijze in te richten. Naast praktische overwegingen, weegt ook professionaliteit mee. Een perfect ingerichte bedrijfswagen is natuurlijk het ideale visitekaartje voor uw bedrijf!

APS; de specialist in bedrijfswageninrichting

Wilt u informatie over bedrijfswageninrichting? De specialisten van APS beschikken over uitgebreide kennis in meerdere branches. Of u nu stukadoor, elektromonteur of timmerman bent, APS gaat met u aan de slag voor de optimale oplossing. Na de keuze voor het optimale ontwerp, maken de specialisten van APS een passende inbouw. U heeft alle vrijheid om wensen en eisen door te geven. Neem contact op met APSmobcom voor een passend advies!