Geïdentificeerd vliegend object: drone

Een paar decennia geleden zouden we als samenleving alleen maar dromen van onbemande vliegtuigen die boven onze hoofden rondzwerven, die wisten dat tegenwoordig dingen als drones en onbemande luchtvaartuigen dingen zijn die normaal zijn om te horen. Onbemande vliegtuigen gebruiken een soortgelijk soort technologie die wordt gebruikt in het agv systeem, waarbij ze in plaats van door mensen bestuurd worden sensoren en gecompliceerde programmering zouden gebruiken om naar de bestemming te kunnen gaan.

Zijn drones een goede zaak?

In principe ja, drones en onbemande vliegtuigen zijn een perfecte getuigenis van onze menselijke technologische vooruitgang. Drones kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld de drones die door Amazon worden gebruikt om hun pakketten naar de voordeuren van huizen te sturen of in een meer negatieve kant, zoals de VS. Gebruikt een onbemand vliegtuig genaamd stealth-vliegtuigen die van ver naar doe verkenning gerelateerde dingen en zelfs bombardementen.

Drones in de toekomst

Hoewel er een aantal enge dingen zijn die je zou kunnen doen met een drone, zoals gluren in het leven van je buren of zoals in oorlog, kan het worden gebruikt om een ​​plaats aan te vallen, we kunnen niet bekrompen zijn en denken dat drones een slechte zaak zijn. Dingen zoals drones en het agv systeem dat geen directe menselijke betrokkenheid gebruikt, zijn een waar getuigenis van onze vooruitgang in technologische vooruitgang. Dus zoals alle dingen in deze wereld zal er een plus en min zijn in alles en het enige wat we kunnen doen is kiezen hoe we de dingen die voor ons beschikbaar zijn zullen gebruiken.