De boot laten schilderen

boot schilderen

Wij laten onze boot schilderen. Dit stond al een tijd bovenaan onze lijst van ’te doen dingen’, maar op de één of andere manier was het er nog niet van gekomen. Maar nu het weer aan het omslaan is, wordt dit dus echt een must. Daarom hebben wij een afspraak gemaakt met A. van Winkoop Yacht Painting. Zij zijn een bedrijf die hier heel veel ervaring en kennis van hebben. Het maakt voor hun niet uit of het bovenwaterschip of het beneden waterschip geverfd moet worden. Zij hebben de juiste verfsoorten en coatings tot hun beschikking.  boot schilderen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Omdat wij in eerste instantie niet wisten hoeveel het boot schilderen allemaal ging kosten hebben wij eerst een vrijblijvende offerte aangevraagd. Hiervoor hebben wij op de website van A. van Winkoop Yacht Painting een contactformulier ingevuld. Hier kan je de keuze maken om een offerte op te vragen, een afspraak te maken of een vraag te stellen. Niet veel later kregen wij al antwoord en hebben wij de definitieve afspraak gemaakt.

Inmiddels is onze boot weer voorzien van een nieuwe lak laag en kan voorlopig er weer tegenaan. Door een speciale gelcoating is deze nu tegen weer en wind bestand.