Correcte km registratie invoeren

Hoe kun jij jouw km registratie op de juiste manier invoeren? Ik heb hier altijd enorm veel problemen mee waardoor ik er toen die tijd mee gestopt ben. Op zich was het toen ook nog niet belangrijk om dit ook bij te houden. Al moet ik zeggen dat het nu wel hoog tijd wordt aangezien wij zes auto’s op de weg hebben. Bij al deze auto’s moet de teller goed in de gaten gehouden te worden. Hiermee kan ik het namelijk eenvoudig invoeren bij de belasting zonder hier gedoe over te krijgen. Het personeel moet het natuurlijk wel bijhouden, dit willen zij nog wel eens vergeten namelijk.

Oplossing gevonden

Doordat ik ervoor heb gekozen om op het internet verder te gaan zoeken kwam ik al snel uit op de website van telemagics.com. Dit bedrijf weet maar al te goed hoe dat het werk eenvoudig verricht kan worden. Tevens hebben zij een perfecte oplossing hiervoor! Wat dacht je namelijk van een Fiscaalbox? Hiermee wordt alles online geregistreerd zodat je geen papierwerk meer hoeft te verwerken.

Dankzij de specialisatie van dit bedrijf heb ik er dan ook voor gekozen om dit te gaan bestellen. Ik heb er trouwens wel voor gekozen om maar een box te bestellen. Als het mij bevalt dan bestel ik uiteraard voor de rest van onze voertuigen dit ook. Echter wilde ik het eerst testen alvorens ik over stap. Gelukkig heeft het bij mij enorm goed gewerkt en wordt de km registratie eenvoudig middels het internet ingevoerd.