Eindelijk mijn heftruckcertificaat halen!

heftruckcertificaat halen

Mijn werkgever heeft ons eindelijk de toestemming gegeven! Wij mogen onze heftruckcertificaat halen! Wij wilde eigenlijk al veel eerder onze opleiding halen zodat ook wij met een heftruck kunnen rijden. Een heftruck besturen lijkt op zich erg eenvoudig, toch is het in de realiteit enorm lastig! Het laten rijden van een heftruck is geen probleem. Het enige wat ik erg lastig zou krijgen was het feit dat je veilig dient te werken met een heftruck.

heftruckcertificaat halen

Online gezocht

Zo heb ik deze verantwoording op mij genomen om te gaan zoeken naar een geschikte rijschool. Dit heb ik overigens via het internet gedaan aangezien je online meer kan vinden als dat je zelf denkt. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Bij het bekijken van deze website werd het duidelijk dat zij een stuk voordeliger zijn qua kosten. Tevens ontvang je een heerlijke lunch extra tijdens deze opleiding!

heftruckcertificaat halen

Ingeschreven

Mijn werkgever heeft uiteindelijk de toestemming gegeven om ons hier in te schrijven. Dit laat ik mij niet nogmaals vertellen waardoor ik dit ook direct heb gedaan. Mijn werkgever heeft het factuur voldaan waardoor wij vrijwel meteen aan de slag konden gaan. Aanstaande maandag mogen wij beginnen met het behalen van deze opleiding!