Pechhulp

wegenwacht_opkikkerdag_1_300x180Pechhulp

Ben jij ook weleens onzeker over de toestand van jouw auto als je de weg op gaat? Dankzij de pechhulp van de ANWB kan je nu onbezorgd rijden en weet je meteen of jouw auto in goede conditie is. Uiteraard staat de wegenwacht bekend om zijn pechservice waarbij ze langskomen wanneer iemand langs de kant van de weg staat. Maar dit soort omstandigheden willen we liever voor zijn. Dit kan nu dankzij de pechhulp van de ANWB.

Pechhulp op meerdere manieren

Ook met de pechhulp maak je gebruik van de wegenwachtservice. Deze kan je raadplegen wanneer je iets vreemd opmerkt aan jouw auto. Dit kan van alles zijn. Zo kan er een lampje in het dashboard branden die enigszins zorgwekkend is of je hoort een vreemd geluid als je met de auto wegrijdt. Al deze dingen kunnen een autorit onprettig maken en je weet nooit of je hierdoor pech gaat krijgen. Om dit voor te zijn kan je de wegenwachtservice bellen. Hier kan je terecht met vragen over de auto. Onze medewerkers geven klanten maar al te graag advies over hun auto. Bij ons kan je terecht voor allerlei soorten vragen en geen ene vraag is ons vreemd. Wij willen iedereen graag verder op weg helpen. Indien jouw vragen meer tijd kosten, dan kan er een afspraak gemaakt worden. De wegenwacht kan klanten terugbellen en indien nodig komen wij langs om naar de auto te kijken. De pechhulp van de ANWB is er in allerlei vormen.

Snel advies

Met deze wegenwachtservice wil de ANWB jouw autozorgen ontnemen. Wellicht hoef jij je nergens zorgen over te maken. Het kan ook zijn dat er iets kleins gedaan moet worden, om jouw auto gereed te maken voor het rijden. Dankzij deze service van de wegenwacht kan iedereen dit snel en eenvoudig navragen.