Maak jij al gebruik van shuttle parking Schiphol?

logo-schipholparkeren-final4

Vlieg jij vanaf Schiphol en ben je opzoek naar een parking Schiphol? Bekijk en vergelijk eenvoudig de parkeermogelijkheden. Er zijn diverse organisaties die rekening houden met het parking Schiphol probleem. Deze organisaties staan te popelen om reizigers te helpen om de ideale parkeerplek te vinden. Ze bieden dan ook diverse opties. 

Valet parking

Je kan de auto dichtbij de vertrekhal parkeren en door een professionele chauffeur Deze brengt de auto vervolgens naar de afgesproken beveiligde parkeerplaats. Op het moment dat je terug bent van vakantie. Komt de door jouw ingehuurde chauffeur de auto brengen.  Dit wordt valet parking genoemd.

Shuttle parkeren 

Door gebruik te maken van Shuttle parkeren. Rijd jij naar de afgesproken locatie. Je parkeert zelf jouw auto op het parkeerterrein en wordt zelf gratis per shuttlebus naar Schiphol gebracht. Bekijk meer mogelijkheden op de site. 

Vul onderaan de pagina: de vlieglocatie schiphol, maximale afstand dat je wilt afleggen, de aankomst- en vertrekdatum in. Bekijk vervolgens direct in een overzicht alle parkeergelegenheden in de gekozen tijdsperiode. Tijdens zelf naar de locatie van The Shuttle Guys en wordt vervolgens gratis per shuttlebus naar Schiphol gebracht.

TIjdens het zoeken kan je de zoekresultaten afstemmen op type parkeerplek, autosleutels afgeven of meenemen, betaalmogelijkheden, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. 
De door jouw opgegeven zoekopdracht wordt dan verfijnt door aan te geven waar jij precies wilt dat jouw auto geparkeerd staat. Maak jij liever gebruik van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly? Zonder reservering is er geen garantie op een parkeerplaats!