Gebr. Vermeer Industrial Movements.

Op zoek naar een kraan die ervoor zorgt dat jouw vracht wordt afgeleverd? Binnen het wagenpark van Gebr. Vermeer Industrial Movements hebben zij een aantal vrachtwagens met autolaadkranen in de beschikking. Dus heb je geen gedoe met het laten komen van een extra kraanwagen, wat ook nog is slecht voor het milieu is. Transporteren en direct beginnen met lossen is mogelijk met Gebr. Vermeer Industrial Movements.

Gebr. Vermeer
Voor een doelmatige en veilige operatie zijn de wagens van Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg voorziet van veel verschillende soorten hijsmiddelen, huistraversen en hulpmaterialen. Kraan trekkers van Gebr Vermeer Industrials zijn te gebruiken in combinatie met gestuurde opleggers, semidiepladers en eurodiepladers. Daarnaast zijn de kraanmotorwagens van het bedrijf geschikt voor lage aanhangwagens. Met al het materieel waarmee Gebr. Vermeer te werk gaat laden en lossen zij de volgende goederen, Containers en units, machines, constructies, kunstwerken, boten en jachen, steiger en bouwmaterialen, noem het maar op. Gebr Vermeer zet ook autolaadkranen in om alleen maar kraanwerk te verrichten. Daarbij moet je denken aan constructies opbouwen, machines en glasplaatsen. Voor deze taken heeft het bedrijf gecertificeerde autolaadkraanchauffeurs in dienst. Die veel ervaring hebben op het gebied van laden en lossen.

Contact
Wil jij zo snel mogelijk een offerte aanvragen of wil je direct een afspraak? Dat kan allemaal. Neem dan ook meteen contact op met het bedrijf zo dat zij jou snel en makkelijk kunnen helpen. Voor meer informatie kun je de website bezoeken gebrvermeertransport.nl