Airco service in Zeist, is te vinden bij Lorentz APK

airco service in Zeist

Een goede airco service in Zeist kan je vinden bij Lorentz APK. Bij deze garage werken monteurs die hier echt veel verstand van hebben. Maar ook van andere zaken, zoals een keuring, ruitschade en ga zo maar even door is dit een goed adres om heen te gaan met jouw auto.

Een tijd terug was het erg warm buiten, normaal heb ik daar geen last van omdat ik een goede klimaatregeling in de wagen heb. Toen ik na een dag werken in mijn te warme auto wilde stappen, viel hete mij op dat ik het niet koeler kreeg. Dan maar de ramen open gezet, om het een beetje af te laten koelen. airco service in Zeist

Geweldig goede airco service in Zeist gevonden

Thuis gekomen meteen een afspraak gemaakt bij de garage. Want zonder een klimaatregeling te rijden is in deze periode echt niet te doen. Gelukkig dat de monteurs bij Lorentz APK, hier heel veel verstand van hadden. Want hier is de airco service in Zeist echt bijzonder goed. Binnen een mum van tijd hadden zij deze weer gemaakt en kon ik weer in een koele auto rijden. Voortaan ga ik hier vaker heen, alleen al voor een controle. Hierdoor voorkom je grote reparaties.