Zeer betrouwbare Toyota garage in Weert

Bij de Toyota garage Weert heb ik een mooie tweedehands auto gekocht. Omdat ik het beu was om elke dag in een overvolle trein naar mijn werk te moeten gaan had ik besloten om op zoek te gaan naar een leuke, betaalbare auto. Het autobedrijf Jan Wuts is begonnen als een dorps garage en inmiddels na bijna 8 jaar uitgegroeid tot een professioneel autobedrijf dat op basis van uitstekende service en kwaliteit al jaren door hun klanten met een tevredenheid van 95% en meer wordt beloond. Omdat ik al vaker over dit bedrijf goed nieuws had gehoord ben ik hier naar een auto gaan kijken.  

Geweldig aanbod

Via de website van deze Toyota garage uit Weert zag ik al zeer veel mooie tweedehands auto’s voorbij komen. Online heb ik een afspraak gemaakt om een keer te komen kijken. Natuurlijk kan je er zo langs gaan, maar wanneer iemand mij kan helpen met het uitzoeken van een auto is toch beter. 

Inmiddels heb ik mijn nieuwe tweedehands auto al in mijn bezit. Het was best wel moeilijk om uit zoveel mooie wagens een keuze te moeten maken. Maar me de hulp van één van de medewerkers was mij dit dan toch eindelijk gelukt.