Voordelige autobanden nodig? Kijk dan bij bandenservice Arnhem!

bandenservice Arnhem

Wanneer het bijna winter of zomer is, dan is het vaak de tijd om de banden te wisselen. Vaak moet u dan ook nieuwe banden kopen, omdat de auto waarschijnlijk versleten zijn. Alleen autobanden wisselen is vaak ook een duur geintje. Daarom biedt Grandcar de voordeligste bandenservice Arnhem

Over bandenservice Arnhem?

Grandcar is een autobedrijf dat jarenlang in de autobranche werkt, ze werken jaren met ervaring aan auto’s en hebben altijd een oplossing voor uw auto. Het is een onafhankelijk autobedrijf dat gebonden is aan een merk. Ze kunnen alle merken van oud tot nieuw repareren, onderhouden en keuren. De specialiteit van Grandcar is hun bandenservice, ze zijn gespecialiseerd op het gebied van autobanden.

bandenservice Arnhem

Zo bieden ze ook de voordeligste prijzen op autobanden, het kost namelijk veel geld om autobanden te laten wisselen. Daarom heeft bandenservice Arnhem de voordeligste prijzen voor het wisselen van uw autobanden.

Wanneer moeten uw banden vervangen worden?

Als uw profieldiepte van uw banden 1,6 mm zijn. Dan zijn de autobanden toe aan vervangen, dat staat ook in de wet. Bij winterbanden is het weer anders, dan mag het profiel niet minder dan 4 mm zijn. Zijn de banden onder de 4 mm, dan is het verplicht om de banden te wisselen.

Hoe merk je wanneer een distributieriem vervangen moet worden?

Eigenlijk merkt u er helemaal niets van, wanneer de distributieriem vervangen moet worden. Het is namelijk een preventief dat vervangen moet worden bij een bepaald km stand. bij 120.000-150.000 km moet hij vervangen worden.