Voor autogas inbouw ga je naar LPG Spijkenisse

Sinds ik een autogas inbouw heb laten doen door  LPG Spijkenisse, rij ik een stuk goedkoper. Omdat ik vaak lange afstanden moet rijden en dus ook vaak onderweg moet tanken leek het mij verstandig om een lpg in mijn auto te laten inbouwen. Vaak gooide ik mijn tank in Duitsland vol, dat scheelde altijd een paar euro op de totaalrekening. Maar sinds ik de prijzen van gas zag leek mij dat een geweldige oplossing. Slechts voor een paar euro het land door kunnen rijden lijkt mij ook geweldig. 

Goedkoop en goed voor het milieu

Via LPG Spijkenisse, wat tevens een zeer professioneel bedrijf is, kan je kiezen uit verschillende merken autogasinstallaties. Waar ik in eerste instantie bang voor was dat het inbouwen van autogas heel veel gaat kosten, maar achteraf bleek dit enorm mee te vallen. Vooral omdat ik veel kilometers maak en hierdoor dus de kosten bespaar door LPG te kunnen tanken.

Het inbouwen van deze LPG installatie heeft mij nog geen €1500,- gekost, maar dat is natuurlijk afhankelijk voor welke autogasinstallatie je kiest. Wanneer je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar bedrijf dan kan ik je dit bedrijf zeker aanraden. Wil je ook weten wat een LPG installatie gaat kosten, bel dan naar 0181-699550 voor de exacte kosten.