Tip voor parkeren in Amsterdam

parkking-logo

Wil je graag voordelige parkeren in Amsterdam? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van ParkKing. Deze parkeergarage hanteert namelijk voordelige prijzen voor het parkeren van jouw auto.

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Ik wilde graag met een aantal vrienden een dagje naar Amsterdam. Echter hoorde ik wel van erg veel mensen dat het parkeren daar erg duur is. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar parkeren in Amsterdam om een goede parkeerplek in Amsterdam te vinden waar je een laag uurtarief betaalt. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende parkeergarages in Amsterdam. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van ParkKing mij het meeste aan. De website van deze parkeergarage is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Je kunt bij deze parkeergarage 24/7 uitrijden en het uurtarief 6 euro. De parkeergarage bevindt zich ook erg dicht bij het centrum. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om mijn auto hier te parkeren. 

Parkking-garage

Zeer vriendelijk personeel bij PArkKing 

We hoefde vanaf de parkeergarage maar een klein stukje te lopen voor het centrum. Ik was echter mijn auto kwijt en vroeg het personeel om hulp. Het personeel hielp mij erg snel en super vriendelijk met het vinden van mijn auto. Daarom ben ik ook erg tevreden voor Parking en raad ik deze parkeergarage aan iederen and ie op zoek is aan een goede parkeergarage in Amsterdam.