Laat je autoschade herstellen bij De Kade: garage Eindhoven

slider1-940x350 (1)Heb je een auto-ongeluk gehad en heb je hier schade aan je auto aan overgehouden? Ben je tegen een paaltje gereden en heb je nu een deuk in je bumper? Of is er iemand tegen jouw geparkeerde auto aan gereden en heb je nu een deuk in de deur? Laat jouw autoschade dan herstellen door ABS Autoherstel De Kade: een garage Eindhoven met vele jaren ervaring in het repareren van allerlei soorten autoschade.

logo (58)Laat je auto snel repareren

Als je auto beschadigd is, is het niet verstandig om nog veel langer met deze schade rond te rijden. Doe je dit wel, dan is de kans groot dat de schade alleen maar erger wordt en je uiteindelijk dus met een groter probleem zit. Kies er daarom niet voor om jouw autoschade enkele weken te laten voor wat het is, maar kies voor een snelle oplossing voor het probleem door bij ABS Autoherstel De Kade langs te gaan en jouw auto direct te laten repareren.

 

wat-nu-290x300 (1)
Neem vrijblijvend contact op

Of de autoschade wordt vergoed door jouw verzekering, is afhankelijk van de achtergrond van de schade en de verzekering die je hebt. Weet je niet goed of jouw schadeherstel verzekerd wordt? Dan kun je contact opnemen met je verzekeraar om dit te bespreken. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen met ABS Autoherstel De Kade, zodat je in ieder geval alvast langs kunt gaan bij deze professionele garage Eindhoven.