Gratis parkeren schiphol heel handig!

Een goede middag beste mensen, Ik heb vandaag weer een leuk en hopelijk interessant stukje voor jullie! Het gaat namelijk over Gratis parkeren schiphol. Ik was laatst van plan op vakantie te gaan met mijn familie wij zijn een week naar Spanje geweest. Het was echt heel erg leuk we hebben allerlei dingen gedaan en ik ben op veel plaatsten geweest. Zo hebben we een paar dragen door gebracht in Granada en een paar dagen in Madrid! Het was echt super gaaf ik heb nog nooit zo’n leuke vakantie gehad, met iedereen! Het weer was ook nog eens heel erg goed we hebben de hele vakantie zon gehad wat wil je nog meer. Ik heb nu al weer geboekt voor de volgende vakantie ik wil dit zeker nog een keer mee maken. Maar de volgende keer gaan we met een groep vrienden in een huis wat we dan delen!

Alleen ik had een probleem voor we vertrokken!5euro-Smart-parking-schiphol-kortingscode-promotiecode logo-Schiphol-Smart-parking Mars-ca.-120-x-180-cm1-150x150

Het was dus heel erg duur om twee auto’s te parkeren op het terrein van Schiphol. Maar gelukkig bestaat er zo iets als Gratis parkeren schiphol. Bij dit bedrijf konden we gelukkig gemakkelijk onze auto’s kwijt zo hadden we geen hoge kosten als we dan weer terug zouden komen. Stel je voor je bent terug in Nederland en je krijgt een rekening van 440 euro dan heb je niet echt het gevoel dat je nog een leuke vakantie gehad hebt!