Fords eerste volledig elektrische SUV is een feit! 

Taxi Arnhem ABC

De mustang Mach-E is Fords eerste volledig elektrische SUV. Natuurlijk met de prachtige vormgeving en geavanceerde technologieën die u van ons gewend bent. Met een maximaal rijbereik van 610 km behoort deze elektrische wagen bij de topklasse van elektrisch rijden.

Bij elektrischautolease.nl kan je deze Ford Mustang Mach-E online leasen. Hierdoor geniet je van de voordelen van elektrisch rijden én het gemak van leasen.

De Mustang Mach-E is niet alleen een genot om naar te kijken, het rijcomfort is dankzij de geavanceerde rijhulptechnologieën en innovatieve ontwerpdetails optimaal. 

Enkele ondersteunende functies die het rijplezier zo ontzettend vergroten:  

Rijmodi: De Mustang Mach-E is af te stemmen op jouw eigen favoriete rijstijl. Drie verschillende rijmodi passen het geluid van de motor, het reactievermogen van de SUV en de sfeerverlichting aan. Er is keuze uit rijmodus Active, Whisper en Untamed. Hierdoor is er altijd een modus die past bij jouw stemming!

Actieve Magneride-ophanging:Doordat de actieve Magneride-ophanging zich 1000 keer per seconde aanpast blijft de Mach-E voortdurend stabiel op het asfalt gedrukt. De Magneride-schokdempers zijn gevuld met slimme magnetische vloeistof waardoor veranderingen in het wegdek probleemloos worden opgevangen.

One pedal drive: Door het One Pedal Drive- systeem, vertraagt de Mustang Mach-E automatisch en soepel wanneer de voet van het gaspedaal wordt afgehaald. Dit systeem zorgt er dus voor dat je het grootste deel van de rit met één pedaal kan rijden. Het rempedaal is alleen nodig wanneer er plotseling geremd moet worden. De energie die normaal gesproken verloren gaat door vertraging wordt bij deze manier van rijden opgevangen en gebruikt om het accugebruik van de auto te vergroten

Adaptive cruise control:Met de Adaptive Cruise Control met Stop & Go behoudt de Mustang Mach-E automatisch de vooraf ingestelde afstand ten opzichte van het verkeer voor je.

Pre-Collision Assist: Door middel van een camera die de weg voor je scant waarschuwt de Pre-Collision Assist je voor een mogelijke botsing. Het systeem kan zelfs op volle kracht remmen wanneer er niet tijdig wordt gereageerd. 

Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert: Deze systemen verschaffen nog meer overzicht op straat. De Cross Traffic Alert helpt bij het achteruitrijden door te waarschuwen wanneer er voertuigen naderen.Het Blind Spot Information System geeft door middel van waarschuwingslampjes in de spiegels aan wanneer er zich tijdens het rijden voertuigen in je dode hoek bevinden. 

Automatisch grootlicht: De Mustang Mach-E kan de koplampen automatisch dimmen bij tegemoetkomend verkeer. Zodra de weg weer vrij is schakelt de het systeem automatisch weer terug naar groot licht.

De Mustang Mach-E is een elektrische auto met veel allure en comfort

De bovenstaande kenmerken zijn slechts een kleine greep uit het complete assortiment van vernuft en technologieën die verwerkt zijn in de Mustang Mach-E. De eerste elektrische auto van Ford geeft gegarandeerd rijplezier en comfort!