Eindelijk mijn rijbewijs b gehaald

rijbewijs bZoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen met jullie. Een aantal weken geleden heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs b gehaald. Ik ben weleens waar op late leeftijd begonnen met lessen, maar ook ik ben er gigantisch blij mee. Het lessen deed ik bij Osseforth. Op advies van een kennis ben ik daar gaan lessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ze gaan namelijk erg professioneel te werk en doen er alles aan om zo min mogelijk lessen te verspillen.

Wat betreft de kosten van een rijles valt het reuze mee. Ze zijn net zo duur als overige rijscholen, alleen ben ik van mening dat je een professionele rijschool moet hebben. Gelukkig ben je bij Osserforth dan op het goede adres. Met goede instructeur slaag je veel sneller dan met instructeurs die er niks van kunnen. Ik wil je daarom ook adviseren om een rijschool uit te kiezen die professioneel te werk gaat!

Erg blij met mijn rijbewijs. whatsapp

Zoals ik aangaf heb ik mij rijbewijs b gehaald bij Osseforth. In totaal waren hier 25 lessen voor nodig. Aangezien ik een pakket had was ik stukke voordeliger uit. Zowel voor mijn lessen als voor mijn examen. Mocht je willen lessen, zou ik ook zeker voor een pakket gaan. Voor meer informatie kan je altijd telefonisch contact opnemen. Het is ook mogelijk om het via de mail te doen, al is telefonisch beter.