Cars by Lex is dé expert in Mini Cooper

Cars by Lex

Cars by LexCars by Lex is een professioneel autobedrijf met een enorme showroom. Je kunt hier allemaal mooie Mini’s bekijken en natuurlijk een proefritje maken. Dit autobedrijf heeft aan mij in ieder geval bewezen dat ze betrouwbaar zijn en de afspraken nakomen. Toen ik op zoek was naar een nieuwe auto was ik wat huiverig omdat ik al behoorlijk wat slechte ervaringen heb met autogarages. Denk bijvoorbeeld aan onverwachte hoge rekeningen of een auto die achteraf gezien opeens behoorlijk wat mankementen had. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Al snel had ik in de gaten dat ik Cars by Lex kon vertrouwen.

Prachtige cabrio gekocht bij Cars by Lex

Al snel werd mij duidelijk dat Cars by Lex enorm kritisch is op de auto’s die zij verkopen. Deze worden namelijk eerst uitgebreid gecontroleerd op de kwaliteit en ook mag de kilometerstand niet te hoog zijn. Vervolgens wordt de auto in de showroom gezet en is hij klaar voor de verkoop. Je ziet dan ook dat alle auto’s die in de showroom staan er supermooi uitzien. Dankzij het ruime aanbod had ik mijn droomauto al snel gevonden: een Mini Cooper S Cabrio. Ik heb altijd al een cabriolet willen hebben zodat ik op zomerdagen heerlijk het dak open kan gooien!

Cars by Lex

Ik heb vervolgens een proefritje gemaakt en wat rijdt deze auto lekker! Hij zag er ook nog eens als nieuw uit en was van alle luxe opties voorzien. Voor mij was de keuze dus al snel gemaakt. Ik heb vervolgens mijn akkoord gegeven en zo werd de Mini rijklaar gemaakt. Voor ik het wist kon ik hem al ophalen bij Cars by Lex en ondertussen heb ik alweer een paar weken enorm veel plezier van mijn nieuwe auto!

Bezoek de showroom

Ben jij nou ook op zoek naar een Mini Cooper, ga dan zeker eens langs bij deze showroom in Waalwijk. Met het enorme assortiment is de kans groot dat ook jij je nieuwe auto hier koopt!