AAS Schadeherstel met 88 vestigingen

Als je schade krijgt met je auto kun je terecht bij één van de 88 vestigingen van AAS Schadeherstel in het land. Schade ontstaat meestal door een ongeluk. Soms is dat een eenzijdig ongeval, bijvoorbeeld als je van de weg raakt. In andere gevallen is een botsing met één of meer auto’s de oorzaak. Misschien ben je daardoor wel erg geschrokken. Daar kan AAS Schadeherstel niets aan doen. Maar voor de rest word je volledig ontzorgd bij de reparatie van je auto en bij de administratieve afwikkeling daarvan.

Hoe meld je een schade bij AAS Schadeherstel

Het aanbieden van je auto bij AAS Schadeherstel gebeurt in vier stappen. De eerste stap is, dat je je verzekeraar op de hoogte stelt van je ongeluk. Dat moet zo snel mogelijk. Als het nodig is zal de verzekeraar ervoor zorgen dat je auto naar je woning wordt afgesleept, of naar een garage. Als tweede stap meld je je bij AAS Schadeherstel. Dat kun je het beste online doen. De gekozen vestiging van het bedrijf zal een afspraak met je maken. Als je je online aanmeldt verloopt zo’n afspraak sneller. Tijdens die afspraak bepaalt de schade-expert de schade aan de auto. Je moet het kentekenbewijs, rijbewijs en groene kaart meenemen naar die afspraak.

De service van AAS Schadeherstel

Tijdens de inventarisatie van de schade wordt ook bepaald hoeveel tijd de reparatie in beslag zal nemen en wat deze gaat kosten. AAS Schadeherstel zal dit kortsluiten met je verzekeraar en daarna kan een afspraak worden gemaakt om je auto te herstellen. Op de dag van de reparatie word je op de hoogte gehouden van de vorderingen, en uiteraard krijg je bericht als de auto gereed is. Als het nodig is kan een haal- en brengservice je naar huis brengen.